fbpx

Fotografie culinară de produs pentru afacerea ta HoReCa

Pentru a aduce valoare produselor și serviciilor tale, ai nevoie de fotografii profesionale de calitate

Fotografie culinară

În mediul competitiv din industria ospitalității, este esențial să te diferențiezi de competitorii tăi și să atragi atenția clienților potențiali. Și ce poate fi mai important decât aspectul și prezentarea preparatelor culinare? Fotografia culinară este cheia pentru a-ți face restaurantul să iasă în evidență și să devină preferatul clienților.

De asemenea, fotografia de mâncare / fotografia food este un must-have în această perioadă în care serviciile de livrare de mâncare câștigă teren ca niciodată. Imaginile tale pot fi utilizate în meniuri, pe site-ul tău web, pe rețelele sociale și în campanii publicitare, pentru a atrage noi clienți și pentru a crește loialitatea clienților actuali.

chinamon rolls tedz rbtmedia
rotbee portofoliu 5

Fotografia culinară este arta de a surprinde în imagini cele mai apetisante preparate culinare. Cu ajutorul tehnologiei și al echipamentului adecvat, putem crea fotografii care să îți stimuleze toate simțurile. Aceste imagini vor fi atât de realiste, încât clienții tăi vor putea simți aromele și gusturile delicioase din preparatele tale, chiar înainte de a ajunge la restaurantul tău. De fapt, fotografia culinară este cheia pentru a-ți face restaurantul să iasă în evidență și să atragi atenția clienților potențiali.

În concluzie, fotografia culinară este o investiție esențială în succesul restaurantului tău. Cu ajutorul imaginilor atrăgătoare și realiste, vei atrage noi clienți și vei crește loialitatea celor deja existenți. Nu pierde oportunitatea de a te diferenția de competitorii tăi!

Programează o discuție sau solicită o ofertă pentru serviciile noastre de fotografie culinară și fotografie de produs.

Părerile clienților noștri

Promptitudine, implicare, seriozitate, recomandări şi soluții faine, colaboratori de încredere şi de drum lung. Atât pe web, cât şi pe foto-video. Mulțumesc! 🙂

Alina Axane

Communication Specialist, Grupul de firme Elsaco

O colaborare care m-a ajutat să-mi promovez afacerea la un alt nivel! Mulțumesc frumos pentru implicarea generoasă !!👍🙏

Călin Ailoaie

Managing Director, Stas Mobila

I have been working with Bogdan and RBT Media for over 3 years. His execution and attention to detail is excellent and we trust him for all kinds of projects small and large. Very fast responses to critical needs. Highly recommended.

Rob Cosman

Ecommerce Accountant CPA, Jones & Cosman - Canada

BT

Fotografia a început ca un hobby, undeva prin anul 2007. De atunci, ușor ușor, am trecut de la fotografiat plante și insecte la lucruri serioase, astfel că, câțiva ani mai târziu a devenit „un mod de viață”.

Cu o dorință continuă de a învăța și cu investiții în echipoamente moderne și performante, fotografiile mele au ajuns să fie cea mai bună carte de vizită a clienților cu care am lucrat.

Bogdan Todireanu

RBT Media

Vrei să lucrăm
împreună?

× Cum te putem ajuta?