fbpx

Fotografie comercială profesională
pentru afacerea ta

Pentru a aduce valoare produselor și serviciilor tale, ai nevoie de fotografii profesionale de calitate

Fotografie de produs

Fotografia de produs este o componentă importantă în zona de Publicitate și Marketing. Într-o perioadă în care tot mai multe informații sunt transmise vizual, fotografia de produs a devenit mai mult decât necesară.

Fotografie culinară

Fotografia culinară sau food photography este un subramură a fotografiei de produs, ce se adresează în special restaurantelor.
În această perioadă, când food delivery a câștigat teren ca niciodată, fotografia culinară a devenit un „must have”.

Fotografie de prezentare

Fotografiile de prezentare numite și fotografii de marketing și publicitate sunt menite să creeze în mintea clientului o imagine asupra calității și competivității produselor sau serviciilor oferite.

Fotografia a început ca un hobby, undeva prin anul 2007. De atunci, ușor ușor, am trecut de la fotografiat plante și insecte la lucruri serioase, astfel că, câțiva ani mai târziu a devenit „un mod de viață”.

Cu o dorință continuă de a învăța și cu investiții în echipoamente moderne și performante, fotografiile mele au ajuns să fie cea mai bună carte de vizită a clienților cu care am lucrat.

Bogdan Todireanu

RBT Media

Portofoliu fotografie comercială

Părerile clienților noștri

Promptitudine, implicare, seriozitate, recomandări şi soluții faine, colaboratori de încredere şi de drum lung. Atât pe web, cât şi pe foto-video. Mulțumesc! 🙂

Alina Axane

Communication Specialist, Grupul de firme Elsaco

O colaborare care m-a ajutat să-mi promovez afacerea la un alt nivel! Mulțumesc frumos pentru implicarea generoasă !!👍🙏

Călin Ailoaie

Managing Director, Stas Mobila

I have been working with Bogdan and RBT Media for over 3 years. His execution and attention to detail is excellent and we trust him for all kinds of projects small and large. Very fast responses to critical needs. Highly recommended.

Rob Cosman

Ecommerce Accountant CPA, Jones & Cosman - Canada

Vrei să lucrăm
împreună?

× Cum te putem ajuta?