RBT Home Delivery Platform

Vă oferim implementare rapidă, la un cost minim

În aceste vremuri, pandemia COVID-19 a lovit puternic domeniul HoReCa, restaurantele fiind nevoite să lucreze exclusiv pe “Home Delivery“. De aceea venim în sprijinul celor ce activează în acest domeniu cu o platforma la cheie, gata de a fi lansată în doar 3 zile.

Este suficient să ne furnizați lista produselor, însoțite de fotografii (pe cât posibil, dar nu obligatoriu), prețurile și alte informații relevante referitoare la ingrediente sau cantități și în maxim 3 zile veți putea vinde prin intermediul platformei.

Avantaje

Preț accesibil: DOAR 1,5€/zi*
Timp scurt de lansare: 3 zile
Număr nelimitat de produse.
Design modern, optimizat pentru mobil.
Platformă de administrare comenzi.
Posibilitate de integrare plată cu cardul. **
Poate fi pus pe un domeniu propriu sau pe un domeniu de forma restaurant.btlife.ro

Ofertă personalizată

Ai nevoie de mai mult decât varianta standard a platformei? Scrie-ne și vă oferim o variantă personalizată!

  Vizitatorii siteului vor fi întâmpinați de o zona grafică amplă (slide cu imagini), unde vor putea primi informații importante referitoare la livrări, oferte sau orice ar fi de interes pentru a-i convinge să cumpere, urmat de o zonă dedicată exclusiv ofertelor.

  De asemena pe prima pagină a platformei vă propunem prezentarea unor produse recomandate sau ce se dorește a fi scoase în evidență, prin diferite module media.

  In pagina de produse / meniu, pe baza filtrelor, clienții pot vizualiza și adăuga în coș foarte ușor produsele.

  Sistemul de comandă este unul simplu, cu puține date de completat – nume, adresă, telefon și email pentru confirmare.

  Puteți adăuga oricâte produse noi doriți, puteți modifica prețuri sau fotografii, totul fiind foarte simplu și intuitiv.

  Comenzile pot fi urmărite fie direct in platformă, fie pot veni instant pe mail, sub formă de notificare.

  Din platformă, comenzilor le pot fi setate statusuri – preluată / în preparare / în livrare, etc, statusuri ce sunt primite pe email de către clienți.

  În platformă sunt disponibile grafice de vânzări pe produse, pe zile, produsele cele mai vandute, etc.

  * prețul se plătește lunar, în avans pentru luna în curs. Contractul de încheie pe o perioadă de minim 6 luni și include “chiria” platformei, găzduirea și instruirea inițială.
  Orice integrare suplimentară față de platforma de bază, așa cum este ea predată la începutul contractului, se va putea face contracost.

  ** plata cu cardul în platformă necesită un contract separat cu un procesator de plăți (EuPlatesc / MobilPay / LibraPay). Integrarea ulterioară în platformă se va face fără costuri din partea noastră.

  Ofertă personalizată

  Ai nevoie de mai mult decât varianta standard a platformei? Scrie-ne și vă oferim o variantă personalizată!